16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Steaua trebuie sa se teama“

„Steaua trebuie sa se teama“

Dupa remiza cu Inter, din ultima etapa de campionat (2-2), Sampdoria se pregateste pentru confruntarea de miine cu Steaua, din grupa C a Cupei UEFA, programata de la ora 21.45, pe stadionul „Luigi Ferraris“. Italienii, care au stat in prima etapa, privesc extrem de serios disputa cu campioana României. Walter Novellino, tehnicianul Sampdoriei, considera ca Steaua este cea mai buna echipa din grupa, dar ca ar trebui sa se teama de echipa sa.


„Steaua este cea mai buna echipa din grupa noastra, dar ar trebui sa se teama de noi, deoarece trecem printr-un moment fast. Cunosc echipa Steaua, am vazut-o pe casete video“, a spus Novellino. Antrenorul italian a mai afirmat ca Steaua dispune de jucatori valorosi si, chiar daca a pierdut in ultima etapa, meciul va fi dificil. „Au multe individualitati, spre exemplu numarul zece, Dica, apoi cei doi mijlocasi laterali, Nicolita si Bostina. Stiu ca au pierdut acasa cu Gloria Bistrita, dar vom avea un meci greu joi“, a comentat Novellino, care a tinut sa precizeze ca jocul este foarte important pentru formatia sa. „Românii ne pot crea probleme, tinind cont de experienta lor internationala, pe care noi nu o avem. Ne confruntam cu probleme cind jucam din trei in trei zile, este un lucru nou pentru noi, ne modifica metodele de antrenament, dar trebuie sa ne adaptam cit mai repede posibil. Mai am timp la dispozitie sa ma gindesc ce formula de echipa voi folosi. Cred ca Sala este recuperabil si sper sa am vesti bune si in privinta lui Falcone“, a incheiat antrenorul italian.


Partida Sampdoria – Steaua va fi arbitrata de o brigada poloneza, formata din Grzegorz Gilewski, la centru, asistat de Slawomir Stempniewski si Maciej Wierzbowski.


Radoi va sta inca trei saptamini


Cea mai importanta absenta din lotul Stelei este cea a capitanului Mirel Radoi. Fundasul oltean a fost supus luni unei rezonante magnetice, la Spitalul Militar din Bucuresti, in urma careia s-a stabilit ca va fi indisponibil inca trei saptamini, dupa accidentarea la glezna dreapta, suferita in derbiul cu Rapid, in urma unui fault dur al craioveanului Ionut Rada. Controlul medical a confirmat diagnosticul initial, entorsa de gradul doi, dar nu a fost descoperita decit o usoara leziune a ligamentelor. Timp de citeva zile, Radoi va purta o orteza speciala, iar de saptamina viitoare va incepe pregatirile.


Capitanul stelist va rata astfel meciurile din deplasare cu Sampdoria, din etapa a doua a grupelor UEFA, si cu CFR Cluj, din runda a 12-a a Diviziei A. Medicul gruparii ros-albastre, Radu Paligora, va incerca insa sa-l recupereze pe jucator pina la partida cu Sportul Studentesc, programata pe 20 noiembrie, in etapa a 13-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS