17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Ciinii rosii“ s-au calmat

„Ciinii rosii“ s-au calmat

Dinamo a remis ieri un comunicat in care se precizeaza ca nu va mai contesta la Liga Profesionista de Fotbal dreptul de joc al fotbalistului echipei Jiul Petrosani, Ciprian Petre.


„In lupta pentru obiectivele propuse, Dinamo nu are nevoie sa profite de greselile altor cluburi. Dinamo va juca toate meciurile numai pe teren, iar ceea ce conteaza este doar rezultatul de la finalul jocului. Asta nu inseamna ca litigiul dintre cluburile Jiul Petrosani si Juventus Bucuresti nu trebuie rezolvat de forurile conducatoare ale fotbalului românesc, LPF si FRF“, se arata in comunicatul citat.


Directorul sportiv al clubului din Soseaua „Stefan cel Mare“, Constantin Danilescu, a anuntat, dupa partida Dinamo – Jiul, scor 1-1, ca a contestat dreptul de joc al fotbalistului oaspetilor Ciprian Petre.


Danilescu urma sa depuna ieri documentatia necesara in acest caz la Departamentul Competitii al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dinamo a invocat faptul ca gruparea din Petrosani nu s-a achitat in termenul stabilit de obligatiile financiare de transfer fata de clubul Juventus Bucuresti, de unde fusese achizitionat fotbalistul Ciprian Petre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS