11.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca a convocat opt „stranieri“

Piturca a convocat opt „stranieri“

In perioada 11-13 noiembrie se va desfasura in Iran turneul de fotbal „LG Cup“, competitie la care a fost invitata sa participe si reprezentativa României.


Selectionerul nationalei, Victor Piturca, a anuntat ieri ca a convocat opt jucatori legitimati la cluburile din strainatate, pentru a participa la acest turneu. Cei opt stranieri sint: Bogdan Lobont (Ajax Amsterdam) – portar; Flavius Stoican, Razvan Rat (amindoi de la Sahtior Donetk), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma) – fundasi; Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva) – mijlocasi; Adrian Mutu (Juventus Torino) – atacant. Reunirea lotului selectionatei României va avea loc pe 7 noiembrie, la ora 12.00, la Centrul National si Academia de Fotbal Mogosoaia.


La turneul de fotbal „LG Cup“ vor fi prezente patru reprezentative: Iran, Paraguay, Togo (toate calificate la turneul final al Cupei Mondiale din 2006) si România. Pe 11 octombrie se vor disputa doua meciuri, in urma unei trageri la sorti, urmind ca pe 13 noiembrie sa aiba loc finala mica, intre echipele invinse in prima zi, si finala mare, intre cele doua selectionate invingatoare in primele meciuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS