10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFostii craioveni au pofta de goluri

Fostii craioveni au pofta de goluri

Doi dintre jucatorii care au evoluat la Universitatea Craiova, Ionel Ganea si Gabi Popescu, precum si fostul fotbalist al echipei Electroputere, Ionel Danciulescu, au inscris in week-end-ul trecut pentru formatiile la care sint legitimati.


Ionel Ganea a inscris un gol pentru Wolverhampton in partida incheiata la egalitate, scor 1-1, simbata, pe teren propriu, in fata echipei Preston North End, din etapa a 15-a a ligii secunde din campionatul Angliei. El a marcat golul egalizator in minutul 59 si a fost eliminat zece minute mai tirziu, pentru cumul de cartonase galbene. Ionel Ganea a fost simbata titular la Wolverhampton pentru prima data dupa aprilie 2004. Atunci el a suferit o accidentare la ligamentele incrucisate, din cauza careia a fost supus unei interventii chirurgicale si a ratat tot sezonul 2004/2005.


La rindul sau, mijlocasul Gabi Popescu a inscris un gol pentru JEF United Chiba, in partida cistigata simbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata formatiei Vissel Kobe, in etapa a 28-a a campionatului Japoniei. Popescu a marcat primul gol al echipei sale in acest meci, in minutul 23.


In sfirsit, atacantul Ionel Danciulescu a inscris doua goluri pentru Shandong Luneng, in partida cistigata simbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Beijing Hyunday, la care evolueaza Dan Alexa, in etapa a 24-a a campionatului Chinei. Danciulescu a punctat in minutele 55 si 77.


Alt fost jucator al Universitatii Craiova, atacantul Ionel Gane, a debutat vineri la VfL Bochum, in partida cistigata pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata echipei SC Freiburg, in etapa a zecea din liga secunda a campionatului Germaniei. Gane, care s-a transferat la Bochum inainte de inceperea sezonului, dar nu a fost folosit pina in prezent din cauza unei accidentari, a fost introdus pe teren in minutul 80 al partidei, in locul lui Edu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS