19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Woody“ i-a ciocanit pe norvegieni

„Woody“ i-a ciocanit pe norvegieni

Eroul partidei de miercuri de pe stadionul „Santiago Bernabeu“, dintre Real Madrid si Rosenborg, a fost fundasul englez al echipei iberice, Jonathian Woodgate, care a reusit sa inscrie la primul sau meci pentru „galactici“ in Champions League. In partidele jucate anterior pentru Real Madrid, Woodgate a marcat de doua ori in propria poarta, devenind astfel cel mai periculos adversar al goal-keeper-ului Casillas.


„Woody“ a dedicat golul inscris in poarta norvegienilor sefului serviciului medical al clubului Real Madrid, Alfonso del Corral, cel care s-a aflat alaturi de aparatorul englez in perioada de un an si jumatate in care acesta a stat departe de gazon, din cauza unei grave accidentari.


„Sint foarte fericit ca am reusit primul meu gol pentru Real. Vreau sa dedic aceasta reusita doctorului Del Corral, o persoana foarte importanta pentru mine, care m-a sustinut foarte mult in perioada in care nu am putut juca“, a spus Jonathian Woodgate. Fotbalistul s-a aratat surprins de faptul ca publicul de pe „Santiago Bernabeu“ l-a ovationat: „Fanii m-au sustinut intotdeauna si m-au tratat intr-o maniera incredibila inca de la debutul meu. Le sint foarte recunoscator“.


Jocul lui Woodgate a fost laudat si de compatriotul sau, David Beckham. „Ma bucur mult pentru «Woody». A revenit dupa mai bine de un an, reusind un gol important si o evolutie foarte buna“, a precizat „Beks“.


Altfel, dupa ce a reusit sa devina principalul marcator din istoria Ligii Campionilor, atacantul „galactic“ Raul Gonzalez a stabilit miercuri seara, in meciul cu Rosenborg, o noua performanta, evoluind pentru a suta oara in cea mai importanta competitie rezervata cluburilor europene de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS