17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa ne impunem prin joc“

„Trebuie sa ne impunem prin joc“

Suferind o intindere musculara in partida precedenta, Ovidiu Stinga nu vrea sa-si forteze norocul evoluind in partida de astazi cu Petrolul Ploiesti, deoarece, in cazul unei reaccidentari, poate compromite intregul tur de campionat. Cu toate acestea, „olandezul“ este convins de faptul ca elevii sai se pot descurca la fel de bine si fara el, cel mai important lucru fiind ca Ciuca si compania sa nu intre in jocul adversarilor si sa marcheze inca din primele minute.


„Este un meci foarte important pentru ambele echipe, nu stiu daca este corect spus derbi, pentru ca este totusi un meci de Divizia B, desi cele doua grupari lupta pentru promovare. Daca evoluau in Divizia A si ocupau locurile fruntase ar fi fost altceva. Sint convins ca baietii se pot descurca si fara mine in teren. Cel mai important lucru este sa nu intram in jocul lor, din contra, noi trebuie sa avem o prestatie buna, sa controlam mijlocul terenului si, daca se poate, sa marcam inca din primele minute“, a spus Stinga, optimist in privinta rezultatului.


Antrenorul Universitatii nu a dorit sa comenteze declaratiile celor de la Ploiesti, conform carora singurul meci pe „bune“ a fost cu Unirea Urziceni, in care Universitatea a pierdut. Stinga a afirmat ca rezultatul intilnirii de astazi va fi concludent in ceea ce priveste valoarea lotului alb-albastru si, totodata, va edifica nelamuririle „lupilor galbeni“.


„Nu raspund la astfel de rautati. Eu vorbesc doar despre munca mea si a elevilor mei, nu voi intra in polemici cu nimeni, pentru ca nu ma intereseaza decit rezultatele echipei mele. Este o tara libera si fiecare poate sa spuna orice. Sper ca raspunsul nostru sa fie reprezentat de o victorie“, a conchis Ovidiu Stinga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS