14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCorneliu Stroe a devenit „scorpion“

Corneliu Stroe a devenit „scorpion“

Binecunoscut in lumea sportului craiovean, profesor doctor Corneliu Andrei Stroe s-a retras in urma cu citiva ani din activitatea de inalta performanta, revenind in functia de decan al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova. Neputind sta departe de sportul „rege“, fostul presedinte al Universitatii Craiova, din perioada Maxima, a ramas alaturi de echipele de fotbal din orasul nostru, in special de gruparea din Valea Fetii, CS Armata Craiova.


Conducerea „militarilor“ a fost onorata de atasamentul celui mai galonat conducator din fotbalul craiovean si a decis sa-l numeasca intr-o functie onorifica in cadrul clubului. Corneliu Andrei Stroe a primit ieri, dupa intrunirea Consiliului Director, care a aprobat in unanimitate propunerea, titlul de presedinte de onoare al sectiei de fotbal.


Asadar, marea familie a „Scorpionilor rosii“, simbolul gruparii, dar si al militarilor craioveni, a fost completata cu un nume emblematic, cu ajutorul caruia elevii lui Mugurel Gusatu vor sa patrunda la sfirsitul acestui sezon in esalonul superior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS