19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVisul vilcean, periclitat de „Rosu“?

Visul vilcean, periclitat de „Rosu“?

FC Caracal – CSM Vilcea


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: Radu – Nauiu, Militaru, Vodita – Tilihoi II, Scinteie, Mosteanu, Pasare – Beldeanu II, S. Popescu. Antrenor: Nae Ungureanu.


CSM Vilcea: Pampea – M. Dumitru, M. Balaci, M. Raicu, Cumpanasu – Cercel, A. Nica, Lepadatu, Murineanu, Bolcu – Fl. Costea. Antrenor: Adrian Furnica.


• Vor arbitra: I. Serea – V. Burga, D. Dumitriu.


Dintr-un anume punct de vedere, partida de la Caracal este un derbi, ambele formatii avind mare nevoie de puncte. Gazdele n-au inca o situatie roz, iar oaspetii viseaza la Divizia A, desi abia au promovat in vara in B. Dar Vilcea, ajutata de Pandurii, are ambitii mari, iar pina acum a demonstrat si in terenul de joc ca ambitiile nu sint aiurea: nici o infringere, ci doar un egal. Presedintele celor de la CSM Rimnicu Vilcea, Alin Trandafir, a spus ca echipa lor merge la Caracal „cu un singur gind, victoria!“. Totodata, oficialii din Vilcea pretind ca FC Caracal ar juca pe o prima substantiala oferita de Universitatea Craiova…


In replica, antrenorul Nae Ungureanu a spus: „Eu, ca antrenor, nu stiu ca ar fi vreo prima suplimentara de la Craiova si nici nu am vreun semnal ca ar fi asa ceva. Oricum, jucam pentru FC Caracal, avem nevoie de puncte. Imi doresc victoria. In vara, intr-un amical de la Rimnicu Vilcea, am terminat nedecis, 1-1, FC Caracal a avut o evolutie superioara gazdelor, iar golul lor a fost inscris dintr-un penalti discutabil. Sper ca acum, la Caracal, sa-i dominam si sa-i batem!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU