19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Incercam sa spalam rusinea din meciul cu Universitatea“

„Incercam sa spalam rusinea din meciul cu Universitatea“

Petrolul Ploiesti – Minerul Motru


Stadion „Ilie Oana“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Petrolul: Miron – Oprea, Buglea, Costache, Ghita – Pirsa, Marinescu, Paraschiv, Dragan – Hadnagy, Ghindaru. Antrenor: Valeriu Rachita.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Naicu – Patru, A. Popescu, B. Popescu, Nedelea, Corcoveanu – Glisca, Volocaru. Antrenor: Silviu Lung.


• Vor arbitra: C. Ionescu – I. Mirt, P. Iugulescu.


Desi clubul Minerul Motru este falimentar, echipa lui Silviu Lung merge la Ploiesti pe terenul unei candidate la promovare sa spele rusinea rezultatului cu Universitatea Craiova. Jucatorii motreni joaca pe „Ilie Oana“ doar pentru palmares si mindrie, deoarece nu pot sa-si incaseze nici macar salariul, de prime nemaiputind fi vorba. Clubul are conturile blocate din cauza unei datorii de 12 miliarde de lei vechi la bugetul de stat, iar perspective ca situatia se va schimba in bine nu prea exista. Presedintele Vasile Cretan arunca sageti catre Marin Condescu, care a preferat sa dea bani la Vilcea in loc sa salveze Minerul Motru: „Daca clubul este subfinatat, se acumuleaza datoriile. Daca sintem ultimii pe lista, ce sa facem? In loc sa salveze Motru, USMO ii ajuta pe cei de la Rimnicu Vilcea. Greseala finantelor este ca trateaza activitatea sportiva ca orice SRL“.


Umiliti sezonul trecut de catre „lupii galbeni“ in ambele manse, Minerul Motru merge la Ploiesti sa faca un meci mare. „Incercam sa spalam rusinea din meciul cu Craiova. Jocul a fost destul de bun, dar rezultatul a fost rusinos. Si cind se fac presiuni mari asupra echipei e normal sa apara si rezultate slabe. Noi nu sintem Chelsea sa nu pierdem nici un meci. Vilcea cum ne-a batut si nu pot sa spun ca este mai buna decit Craiova?“, a spus Cretan.


Pe aceeasi lungime de unda cu presedintele se afla si tehnicianul Silviu Lung, care a studiat jocul adversarei si crede ca elevii sai pot obtine un rezultat bun la Ploiesti. „Va fi foarte greu la Ploiesti. Ei au facut doar egal cu Inter Gaz, va dati seama ce miza si in ce tensiune se joaca. Adevaratii fotbalisti in meciurile cu miza trebuie sa-si arate valoarea, la fel si antrenorii. Mi-as dori un rezultat bun acolo, pentru a mai linisti lucrurile. Merg sa joc. Daca ei risca foarte mult atunci avem sanse mari sa obtinem mai mult de un rezultat de egalitate. Daca vom sta 90 de minute in aparare si nu le punem probleme, nu cred ca rezistam. Petrolul este o echipa buna, periculoasa, dar nu o echipa care nu poate fi batuta“, a spus tehnicianul oltean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU