22 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJucam cu FC National

Jucam cu FC National

Ieri, la tragerea la sorti efectuata la Casa Fotbalului din Capitala, gruparea alb-albastra a beneficiat de sansa, tinind cont ca putea intilni Dinamo, Rapid, Farul sau Poli Timisoara, echipe aflate in permanenta intr-o „foame“ de trofee. Soarta a facut ca Universitatea sa intilneasca, pe 26 octombrie, pe FC National, grupare in criza de forma si rezultate, adica la polul opus fata de perioada pe care o traverseaza in prezent echipa lui Ovidiu Stinga. Cum partidele din cadrul optimilor de finala se vor disputa pe teren neutru, iar distanta dintre orase trebuie sa fie aproximav egala, singurele variante de disputare a meciului ramase in picioare sint terenurile din Caracal si Rimnicu Vilcea, deoarece stadionul „Nicolae Dobrin“ din Pitesti este in renovare.


Decizia trebuie sa fie luata de comun acord cu diriguitorii rivalei pina pe 17 octombrie, in caz contrar, locul de desfasurare va fi fixat de FRF. Cu toate acestea, oficialii gruparii din Banie incearca sa obtina semnatura celor de la FC National pentru ca disputa sa aiba loc chiar pe stadionul „Ion Oblemenco“.


Iata restul partidelor din cadrul optimilor de finala ale Cupei României: Pandurii – Otelul, FCM Bacau – Jiul, Rapid II – Farul, Dinamo – Petrolul Ploiesti, FCM Tirgoviste – Poli Timisoara, Poli Iasi – FC Vaslui, Rapid – Cetate Suceava.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS