12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint convins ca le vom multumi celor din Caracal“

„Sint convins ca le vom multumi celor din Caracal“

Pandurii Tirgu Jiu a sustinut ieri un joc amical impotriva echipei „satelit“ EMC Rovinari, incheiat cu victoria divizionarilor B cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului fost reusit de Iulian Stefan, in partea secunda. Antrenorul Emil Sandoi a folosit jucatorii care nu au evoluat in ultima etapa de campionat sau au evoluat mai putin, in timp ce titularii derbiului cu FC Sibiu s-au antrenat separat pe terenul III, sub supravegherea preparatorului fizic Ion Bura.


Scopul amicalului, acela de a le oferi un joc rezervelor care nu mai au voie sa evolueze la „satelit“, a fost atins. Unii dintre candidatii la promovarea in Divizia A au demonstrat inca o data ca nu se ridica la pretentiile obiectivului, fiind simpli candidati la un tricou de Divizia C.


Presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, este mai aproape de promovare ca oricind si este dispus sa investeasca atit cit este nevoie pentru ca Oltenia sa fie reprezentata pe prima scena fotbalistica a tarii. Cel mai important hop a fost trecut cu bine, iar in urmatoarele trei etape Pandurii trebuie sa obtina punctaj maxim, in timp ce rivala la promovare, CS Otopeni, are „nevoie“ de un rezultat de egalitate. Emotionat dupa victoria cu FC Sibiu, Condescu a felicitat echipa si pe antrenorul Sandoi, dar si pe oaspeti, care pot fi de ajutor gorjenilor in lupta pentru Divizia A avind in vedere ca sibienii intilnesc peste doua etape actualul lider.


„Meritele victoriei cu FC Sibiu ii revin echipei si antrenorului Emil Sandoi. Conducatorii nu au facut nimic pe teren, ei au fost in tribuna si au suferit ori s-au bucurat la fel ca si ceilalti suporteri. Eu zic ca a fost o victorie fara dubii, pacat doar ca nu am fructificat mai multe ocazii din cite am avut. Felicit si echipa din Sibiu, care a jucat corect si a demonstrat ca merita locul pe care se afla“, a afirmat presedintele. Optimist, seful gruparii gorjene crede in victoria celor din Caracal simbata, cind intilnesc pe CS Otopeni, Condescu neavind dubii pe marginea corectitudinii jocului: „Sint convins ca le vom multumi si celor de la Caracal simbata, pentru ca vor juca si ei corect urmatorul meci. Este clar ca, jucindu-se pe teren si de aici inainte, cum s-a jucat si pina acum, noi vom fi cei care vor promova in Divizia A. Sintem la mina lor, in sensul sportiv al expresiei. Dar, intotdeauna echipa din Caracal, in speta antrenorul Nae Ungureanu cu fotbalistii sai, a demonstrat ca joaca fotbal.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS