19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTecau si Sabau au fost eliminati

Tecau si Sabau au fost eliminati

Cei doi tenismeni romani care au participat in aceste zile la turneul de la Ischgl (Austria), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de euro, Horia Tecau si Razvan Sabau, au parasit competitia de simplu dupa disputarea optimilor de finala. Tecau a fost invins, joi seara, in turul secund, cu scorul de 7-5, 6-3, de catre australianul Paul Baccanello, dupa ce trecuse, in runda inagurala, de reprezentantul gazdelor, Patrick Linke. Tenismanul roman se impusese in fata jucatorului austriac, beneficiar al unui wilde-card, in doua seturi identice, 6-4, 6-4.

Nici Razvan Sabau nu a avut mai mult noroc. Dupa succesul din primul tur, 6-3, 6-4 cu italianul Massimo Dell’Acqua, Sabau a fost invins in optimi de polonezul Lukasz Kubot, scor 6-1, 7-5.

Perechea Tecau / Sabau continua insa competitia in proba de dublu, calificindu-se joi seara in semifinale, dupa ce a invins, cu scorul de 6-2, 7-5, cuplul croat Sasa Tuksar / Lovro Zovko. In penultimul act al turneului, cei doi tenismeni romani vor intilni tandemul italo-german Leonardo Azzaro / Cristopher Kas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS