21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSolomon zice că i s-a oferit gratis... FC Naţional!

Solomon zice că i s-a oferit gratis… FC Naţional!

Aflat in tratative cu Dinel Staicu pentru ca primăria să preia finanţarea clubului de fotbal Universitatea Craiova, Antonie Solomon a spus ieri că a primit o propunere inedită: aceea de a prelua gratis clubul FC Naţional!

„M-a sunat Gino Iorgulescu (preşedintele grupării „bancare“ – n.r.) şi mi-a spus să nu mai negociez cu Staicu pentru că imi oferă el FC Naţional gratis. Cu jucători cu tot. L-am refuzat, i-am spus că in Bănie nu poate juca decit Universitatea Craiova“, a dezvăluit primarul Antonie Solomon.

Municipalitatea craioveană a contactat firma de audit financiar BDO Conti Audit SA Bucureşti, care ar urma să verifice situaţia clubului de fotbal inainte ca primăria să ia vreo decizie privind preluarea finanţării echipei. Procedura prin care patronul Dinel Staicu s-a retras, atit ca persoană fizică, cit şi prin firmele pe care le controlează, din structura societăţii care finanţează Universitatea Craiova ar urma să producă efecte juridice in termen de 60 de zile de la data publicării ei in Monitorul Oficial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS