29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportItalienii au salvat Valencia

Italienii au salvat Valencia

• Anderlecht – Valencia 1-2 • Werder Bremen – Internazionale Milano 1-1

Pe „Constant Van den Stock“, Anderlecht a ratat inca o ocazie de a cistiga vreun punct in aceasta editie a Ligii Campionilor, pierzind in fata campioanei Spaniei. Atacul italian al „liliecilor“ a fost necrutator, Corradi (’19) si Di Vaio (’48) punctind pentru echipa lui Ranieri, care a mai avut alti trei compatrioti in teren pe parcursul jocului: Fiore, Carboni si Moretti. Ex-lazialul Bernardo Corradi a avut o executie inspirata deviind cu calciiul centrarea lui Curro Torres, dar sudezul Wilhelmsson a egalat cinci minute mai tirziu, dupa o faza in care compatriotul sau, Zetterberg, ratase un penalti obtinut de ivorianul Dindane. Imediat dupa pauza, Di Vaio l-a invins pe polonezul Zitka, revenit in poarta echipei sale dupa o pauza indelungata, stabilind scorul final. Valencia are nevoie de o victorie cu 1-0 sau la doua goluri diferenta in ultimul meci, pe teren propriu, contra lui Werder, pentru a accede in optimile competitiei. Campioana egalurilor din Serie A, Inter Milano, a jucat fara emotii la Bremen, fiind deja calificata in faza urmatoare. Fara Adriano, Veron si Emre, italienii au suferit in prima repriza, cind Klasnic si Klose au ratat ocazii importante, dar au primit primul gol imediat dupa pauza, Ismael (’49) transformind un penalti obtinut de Magnin. Mancini s-a dovedit inspirat, inlocuindu-l pe Cruz, cel care comisese faultul, cu Martins, iar la doua minute dupa ce a intrat nigerianul a adus egalarea.

„Daca nu eram egalati imediat, sint convins ca Inter nu mai avea forta sa revina. Acum vom merge la Valencia pentru a ne juca soarta. Oricum, am fost constient ca aceasta grupa se va juca pina in ultimul minut“, a afirmat tehnicianul gazdelor, Thomas Schaaf.

„Werder a jucat asa cum ma asteptam, pentru ca aveau nevoie de victorie, dar cred ca egalul e un rezultat echitabil in urma prestatiei celor doua echipe“, a comentat la final Roberto Mancini. Clasamentul grupei G inaintea ultimei etape se prezinta astfel: 1. Inter Milano – 11 puncte, 2. Werder Bremen – 10 p, 3. Valencia – 7 p, 4. Anderlecht – 0 p.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS