15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu voi antrena in Anglia decit pe Chelsea“

„Nu voi antrena in Anglia decit pe Chelsea“

Tehnicianul lui Chelsea, Jose Mourinho, pare tot mai legat de gruparea londoneza, el afirmind in aceste zile ca nu va antrena alta echipa din campionatul Angliei. „Sint foarte fericit aici. Imi place Anglia si imi place Chelsea. Nu ma vad antrenind un alt club englez. Mi-ar placea sa ramin la Chelsea cit mai mult, insa totul depinde si de activitatea mea. Deocamdata nu stiu ce-mi va rezerva viitorul, insa trebuie sa muncesc mult si sa fiu apreciat ca tehnician“, a spus portughezul.

Pentru a veni in sprijinul lui Mourinho, Chelsea intentioneaza sa-l achizitioneze pe fotbalistul brazilian Robinho, iar, potrivit agentului jucatorului, Roman Abramovici este dispus sa plateasca 14 milioane de lire sterline pentru atacantul dorit si de Real Madrid, AC Milan, Bayern München sau FC Barcelona. „Chelsea este singura echipa care a confirmat ca doreste sa plateasca 14 milioane de lire sterline pentru Robinho. Jucatorul este foarte incintat ca poate sa plece, iar noi vrem sa ne asiguram ca totul este in regula“, a afirmat impresarul fotbalistului pe care englezii vor sa-l transfere in ianuarie.

In ultima etapa de campionat, Chelsea a remizat acasa cu Bolton, 2-2, dupa ce a avut 2-0, golurile londonezilor fiind reusite Duff (‘1) si Tiago (’49). In runda a 14-a din Premier League s-au mai inregistrat rezultatele: Manchester United – Charlton 2-0, Arsenal – West Bromwich 1-1, Crystal Palace – Newcastle 0-2, Everton – Fulham 1-0, Middlesbrough – Liverpool 2-0, Norwich – Southampton 2-1, Portsmouth – Manchester City 1-3, Blackburn – Birmingham 3-3. Partida Aston Villa – Tottenham s-a disputat aseara. In clasament, continua sa conduca Chelsea, cu 33 puncte, Arsenal, 31 puncte, neputind profita de semiesecul „albastrilor“ pentru ca nu s-au putut impune acasa in fata echipei lui Cosmin Contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS