13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDanciulescu va juca impotriva Craiovei

Danciulescu va juca impotriva Craiovei

Ploaia a afectat programul de pregatire al „ciinilor“, motiv pentru care Dinamo s-a mutat la Saftica, acolo unde este un teren sintetic. Pentru derbiul de duminica, de pe „Ion Oblemenco“ (ora 20.15), Andone se confrunta cu unele probleme de lot. Florentin Petre este accidentat, iar Grigorie este suspendat datorita cumulului de cartonase galbene (patru). Golgheterul „ciinilor“, Ionel Danciulescu, este anuntat de Dinamo ca fiind incert, informatie comunicata si ieri presei de catre purtatorul de cuvint, Ionel Culina. „«Danciu-gol» s-a pregatit in aceasta dimineata (ieri – n.r.) la Saftica, alaturi de coechipieri. A fost primul antrenament oarecum normal al lui. Este incert, dar pina duminica seara mai este destul timp“, a mai spus oficialul dinamovist.

Originar din Slatina, Danciulescu a debutat in fotbalul mare la Craiova, antrenorul Ovidiu Drinceanu fiind cel care l-a promovat la Electroputere. Danciulescu este autorul golului prin care Dinamo a cistigat ultimul meci disputat de „ciinii rosii“ pe „Ion Oblemenco“, in septembrie 2003. Chiar daca ieri era pus sub semnul incertitudinii prezenta golghereterului „ciinilor“ in meciul de duminica, voci din Capitala il dadeau aproape sigur pe acesta in teren la meciul cu Universitatea.

Pe de alta parte, conform celor afirmate de purtatorul de cuvint al „ciinilor“, suporterii din Stefan cel Mare au solicitat ieri o reciprocitate de 400 de bilete pentru duminica, desi oficialii olteni au semnat acte de reciprocitate cu Dinamo pentru 500 de suporteri… Dinamo va ajunge in Banie simbata, cazarea fiind la Hotel Bavaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS