15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAtacantii nu au inscris nici un gol

Atacantii nu au inscris nici un gol

Componentii lotului echipei nationale a Romaniei au efectuat simbata, la baza sportiva de la Saftica, primul antrenament in vederea partidei cu Armenia, care a durat aproximativ 80 de minute si s-a desfasurat pe o ceata deasa. Au inceput sedinta de pregatire 20 de jucatori, iar dupa 40 de minute si-a facut aparitia pe teren si jucatorul echipei Otelul Galati, Daniel Munteanu, convocat in ultimul moment in locul stelistului Sorin Ghionea. Singurul jucator absent a fost Mihai Tararache (FC Zürich), care se va alatura lotului echipei nationale astazi, la Erevan.

Jucatorii Ciprian Marica, Flavius Stoican, Cosmin Barcauan si Cristian Dancia s-au pregatit separat sub comanda secundului Iosif Rotariu.

Restul internationalilor romani au efectuat miscari de stretching, pase, exercitii de finalizare si un joc la doua porti pe teren redus.

In cea mai mare parte a antrenamentului, jucatorii s-au pregatit sub comanda secundului Marius Lacatus, selectionerul Anghel Iordanescu preferind sa asiste. „A fost un antrenament usor, de relaxare pentru majoritatea si unul de adaptare si de incorporare la pretentiile echipei nationale pentru cei noi. Astept sa-i vad in zilele urmatoare la lucru pe jucatorii noi si apoi ma voi gindi si la o formula de joc“, a spus Iordanescu. Componentii lotului reprezentativei Romaniei au mai efectuat un antrenament ieri-dimineata.

Ieri, la ora 16.00, tricolorii au plecat in Armenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS