16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMoti si Plesan, la tineret

Moti si Plesan, la tineret

Doi jucatori ai Universitatii, Cosmin Moti si Mihaita Plesan, au fost convocati de selectionerul Nicolae Manea la echipa nationala de tineret a Romaniei pentru meciul din Armenia, de pe 16 noiembrie.

Pentru jocul de miine, cu FC Arges, din Cupa Romaniei, managerul Pavel Badea nu are probleme deosebite in lot, doar mai vechii indisponibili, Bastina si Stoianof, lipsind de la pregatire. In schimb, Mihaita Plesan, care si-a sarbatorit ieri onomastica, va reveni dupa ce si-a ispasit etapa de suspendare primita in urma eliminarii din partida cu Rapid. Nici pentru jocul din etapa urmatoare de campionat, impotriva lui Dinamo, programat duminica, 21 noiembrie, nu exista suspendati din cauza cartonaselor galbene.

Craiovenii au intrat ieri la prinz in cantonament, iar dupa-amiaza au efectuat un antrenament usor, urmind ca astazi sa fie programata o singura sedinta de pregatire, probabil la ora jocului de miine.

Pitestenii au anuntat ca vor veni in Craiova chiar in dimineata jocului, iar intrarea suporterilor alb-violeti pe stadion se va face pe baza de bilet, clubul din Trivale neanuntind intentia de a stabili vreo reciprocitate cu Universitatea in privinta galeriilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS