20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vulturii“ au fost peste basci

„Vulturii“ au fost peste basci

Intr-un alt meci din cadrul grupei B a Cupei UEFA, Besiktas Istanbul nu a avut probleme pe teren propriu cu Athletic Bilbao, in fata careia s-a impus cu 3-1. 32.000 de spectatori au tinut sa incurajeze „vulturii“ lui Del Bosque la primul meci din cupele europene, iar acestia au „zburat“ fara retineri pe gazon, invingind o echipa spaniola care nu a semanat deloc cu cea care remizat cu Barcelona, in ultima etapa de campionat, sau invingea pe Real Madrid, in urma cu o luna.

In mare revenire de forma dupa succesul in fata campioanei Fenerbahce, Besiktas a deschis scorul in minutul 28, prin Ali Gunes, care a marcat printre picioarele portarului, dupa o faza cursiva de atac a turcilor. Ambitia specifica bascilor s-a simtit abia dupa pauza, cind Ezquerro a reusit egalarea, dupa ce l-a lobat elegant pe goalkeeper-ul gazdelor (’51). A iesit insa la rampa norvegianul Carew, care a punctat pentru 2-1 (’63), scorul final stabilindu-l Akin, cu un minut inainte de final, dupa o faza in care oaspetii reclamasera o lovitura de pedeasa. Jocul a continuat iar turcii au „lovit“ pe contratac, Akin marcind dupa ce a depasit si portarul, bagind astfel in buzunarul sau si al coechipierilor 30.000 de dolari, bani pe care i-a primit fiecare jucator pentru acest succes.

La Besiktas, Daniel Pancu a prins ultimele trei minute ale partidei, fiind trimis de Del Bosque in teren abia in prelungiri, in locul lui Carew, internationalul roman avind insa timp sa expedieze un sut periculos spre poarta bascilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS