22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel „nasul“ lui Fish

Pavel „nasul“ lui Fish

Jucatorul roman de tenis Andrei Pavel, cap de serie numarul 11, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Paris-Bercy, care este dotat cu premii in valoare de 2.425.500 de euro. In runda secunda, „Cneazul“ l-a invins pe americanul Mardy Fish, cu scorul de 7-6 (3), 6-4. Luna trecuta, la Mastersul de la Madrid, Pavel l-a intilnit pe Fish tot in turul secund, invingindu-l cu 6-1, 3-6, 7-6 (2). In optimile competitiei din capitala Spaniei, cel mai bun tenisman roman al momentului a cedat insa in fata peruanului Luis Horna.

Pentru calificarea in aceasta faza a turneului, Pavel si-a asigurat 15 puncte ATP si 28.430 de euro. In turul al treilea, Pavel il va intilni pe spaniolul Feliciano Lopez. In mansa secunda, Lopez l-a invins, cu 7-5, 3-6, 6-1, pe argentinianul Gaston Gaudio (nr. 7).

Din pacate, Victor Hanescu a ratat ieri calificarea in turul trei al turneului de la Paris. Hanescu a fost invins in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-1, de cehul Radek Stepanek. Jucatorul roman, care a intrat pe tabloul principal dupa retragerea americanului Andre Agassi, a ramas insa cu cele 7 puncte ATP, dar si cu un cec in valoare de 15.000 de euro.

La dublu, perechea Andrei Pavel / Nenad Zimonjici (Romania / Serbia – Muntenegru) a ratat calificarea in turul doi al turneului de la Paris. Pavel si Zimonjici au fost invinsi in runda inaugurala, cu scorul de 7-5, 7-6 (7/3), de cuplul Mahesh Bhupathi / Max Mirnii (India / Belarus), cap de serie numarul 4.

Intr-o partida din turul al doilea al turneului international masculin de tenis de la Paris-Bercy, ultima competitie din circuitul Masters Series din acest an, australianul Lleyton Hewitt, cap de serie numarul 2, a dispus, cu 6-3, 7-6, de francezul Gael Monfils.

Alte rezultate din turul secund: Tim Henman (Marea Britanie, nr.3) – Paradorn Srichaphan (Thailanda) 6-3, 6-4; Robin Soderling (Suedia) – Davide Sanguinetti (Italia) 4-6, 7-6, 6-0; Tommy Haas (Germania, nr.18) – Xavier Malisse (Belgia)

6-1, 7-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS