27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024

Jucam cu FC Arges

Universitatea Craiova va intilni FC Arges in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, s-a stabilit ieri, in urma tragerii la sorti efectuate la Casa Fotbalului. Prima partida se va disputa miercuri, 10 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, iar returul este programat dupa incheierea campionatului, pe 1 decembrie, la Pitesti.

Tot pe stadionul „Nicolae Dobrin“, in urma cu sase zile, echipa din Banie a trecut in optimile de finala ale competitiei de Dinamo II, cu 3-2, dupa prelungiri, in timp ce pitestenii s-au impus, cu 2-1, in faza anterioara, in fata Gloriei Bistrita.

Universitatea si FC Arges s-au intilnit in prima etapa a turului, pe stadionul din Trivale, meciul incheindu-se la egalitate, 1-1, goluri marcate de Bundea, respectiv Bilasco. Vicepresedintele clubului FC Arges, Viorel Ilinca, a afirmat despre rezultatul tragerii la sorti: „Universitatea este una dintre specialistele Cupei. Noi am intilnit echipa craioveana in doua semifinale si le-am pierdut pe ambele. Speram ca de data aceasta sa ne calificam noi.“

In sferturile de finala ale „competitiei KO“ se vor mai disputa partidele Sportul – FC National, Dinamo Bucuresti – Dacia Unirea Braila si Otelul Galati – Farul Constanta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS