18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ i-au umilit pe „juventini“

„Minerii“ i-au umilit pe „juventini“

Minerul Motru a demonstrat ca este pe drumul cel bun, reusind o victorie spectaculoasa in capitala, in fata echipei Juventus. Redutabili pe teren propriu, bucurestenii au cedat la scor de forfait in fata fotbalistilor lui Gabi Zahiu, care au practicat acelasi joc combinativ ca pina acum. Singura diferenta este ca in Colentina gorjenii au reusit sa si finalizeze oportunitatile create, spre deosebire de precedenta deplasare cind au ratat nepermis de mult.

A. Popescu a deschis scorul dupa nici o jumatate de ora, printr-un eurogol de la circa 30 de metri. Un fundas al gazdelor a respins un balon de la marginea careului si A. Popescu, din alergare, a sutat fara preluare in vinclul portii adverse, mingea lovind si bara inainte de a poposi in plasa. Reusita fostului „pandur“ l-a uimit si pe antrenorul sau: „N-am mai vazut de mult un asemenea gol, demn de orice generic TV.“ In finalul primei reprize, „centralul“ Mugurel Draganescu le-au usurat misiunea „minerilor“, eliminind un fotbalist de la gazde.

La reluare, doar zece minute le-au fost necesare oaspetilor pentru a transa definitiv rezultatul in favoarea lor. Mirea, cu un sut deviat, si Soo, cu o minge trimisa cu exteriorul, la coltul lung, au pus „umarul“ la victoria categorica a Minerului Motru pe terenul lui Juventus. Cu un om in plus, jucatorii lui Zahiu au dominat autoritar, in timp ce gazdele au tras de timp pentru a evita un scor si mai rusinos. Fara nici un sut pe spatiul portii, elevii lui Marin Barbu nu puteau spera la mai mult.

Antrenorul motrenilor s-a declarat multumit de prestatia echipei sale si a remarcat taria de caracter a fotbalistilor sai in momentul cind au avut avantaj pe tabela de marcaj. „Toata echipa a jucat bine. Ma bucur ca nu s-au pierdut cind am avut avantaj de un gol. De obicei le este frica de rezultat“, a concluzionat Gabi Zahiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS