20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa fim atenti cu oltenii“

„Trebuie sa fim atenti cu oltenii“

Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor, a spus ieri ca Universitatea Craiova este o adversara puternica, indiferent de locul pe care il ocupa in clasament. „Universitatea face parte din grupul marilor echipe, chiar daca, in prezent, traverseaza o perioada mai dificila. Va trebui sa fim atenti, pentru ca oltenii vor fi motivati si nu-si permit alti pasi gresiti. Probabil ca meciul va fi foarte disputat, pentru ca adversarii nostri au un moral ridicat dupa victoria de miercuri, din Cupa Romaniei“, a spus Lucescu.

Si fundasul Nicolae Constantin pare sa se teama de forta echipei din Banie: „In meciul cu Dinamo II, din Cupa Romaniei, craiovenii au dominat jocul si si-au creat multe ocazii, dar e normal, pentru ca au intilnit o echipa din seria a doua. Cu noi, sper sa nu ajunga sa rateze, adica sa nu aiba prea multe ocazii si sa ne aparam cit mai bine.“

La rindul sau, Ionut Stancu, jucatorul care a „evadat“ de la Universitatea Craiova si a ajuns in curtea giulestenilor, a spus ca Rapid va cistiga partida de astazi, desi atmosfera din tribune va fi ostila, si a mentionat ca, in general, suporterii olteni sint recalcitranti fata de echipele din Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS