13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea: „Sper ca Staicu sa continue pina la vara“

Badea: „Sper ca Staicu sa continue pina la vara“

„As vrea sa stiu si eu cine este patronul echipei in acest moment. Desi il inteleg ca este dezamagit din punct de vedere sentimental, echipa nu merita sa fie abandonata de domnul Staicu. Eu l-am facut sa se razgindeasca atunci cind a vrut sa renunte dupa patru-cinci etape si sper sa continue cel putin pina in vara“, a afirmat antrenorul Pavel Badea la conferinta de presa de ieri.

Desi „trage“ de Staicu sa ramina alaturi de Universitatea, Badea spune ca el nu va mai antrena echipa in cazul in care pierde meciul din seara aceasta, cu Rapid, asociind soarta sa cu cea a Universitatii Craiova: „Am vrut sa renunt dupa meciul cu Dinamo II, din cauza stresului si a contestarilor venite din partea suporterilor, dar am continuat. Partida cu Rapid este capitala pentru viitorul meu si pentru destinul Universitatii Craiova. In cazul unei infringeri cu Rapid, e normal sa ma retrag.“

Managerul general afirma totusi ca ii simte concentrati pe jucatori, in ciuda zvonurilor privind soarta echipei, si este convins ca Universitatea va reusi sa infirme predictiile caselor de pariuri, care vad o favorita clara, Rapid Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS