12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLobont s-a accidentat in derbiul cu PSV

Lobont s-a accidentat in derbiul cu PSV

In runda a noua din campionatul Olandei, capul de afis a fost dat de eternul derbi dintre PSV Eindhoven si Ajax, in care internationalul roman Bogdan Lobont a aparat poarta „lancierilor“. PSV s-a impus cu 2-0, prin golurile reusite de Young-Pyo (’39) si De Jong (’49), dar, in minutul 55, Lobont s-a accidentat destul de grav, dupa ce a aterizat gresit vrind sa retina o minge. Romanul a fost scos pe targa, iar verdictul a venit mai tirziu, dupa rezonanta magnetica: fractura in partea superioara a tibiei. Goal-keeperul tricolorilor va trebui sa stea pe margine aproape doua luni, ratind meciul din Armenia.

Celalalt international roman de la Ajax, Nicolae Mitea, a fost introdus in teren in minutul 58, dar nu a putut face nimic pentru a impiedica infringerea echipei sale.

Alte rezultate: Willem II Tilburg – Groningen 4-2, Roosendaal – Twente 0-1, NEC Nijmegen – NAC Breda 3-3, Vitesse Arnhem – Az’67 Alkmaar 0-3, Roda Kerkrade – Den Bosch 5-0, Feyenoord Rotterdam – RKC Waalwijk 4-0, Heerenveen – FC Utrecht 2-1, De Graafschap – Ado Den Haag 1-2.

In clasament, Eindhoven ocupa primul loc, cu 22 puncte, urmata de Feyenoord – 22 de puncte si Az’67 Alkmaar – 18 puncte. Ajax se afla pe locul sase, cu 15 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS