16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ isi incearca norocul la Otopeni

„Minerii“ isi incearca norocul la Otopeni

Dupa „gura de oxigen“ data de victoria cu Rapid II, „minerii“ abordeaza cu alt tonus intilnirea cu CS Otopeni, fiind in pozitia echipei care nu are nimic de pierdut. Norocosi, fotbalistii de linga aeroport si-au cistigat punctele cu greutate, in ultimele minute ale mai multor partide. La polul opus se situeaza jucatorii lui Gabi Zahiu, care tocmai pe finalul jocului cedeaza, pierzind puncte importante in minutul 90. Exemplele Oltul Slatina si FC Caracal sint inca vii in memoria fotbalistilor din Motru, care spera sa repete isprava de la ultima partida din Capitala, unde au cistigat la Inter Gaz.

Singurele indisponibilitati din tabara „minerilor“ sint Volocaru, in continuare accidentat, si Purcel, exclus din lot pentru dezinteres in pregatire. Presedintele Daniel Burlan sustine ca echipa sa va juca la victorie, la fel cum abordeaza toate jocurile, insa este ingrijorat de caderea de pe finalurile partidelor si de ratarile exasperante.

Singura formatie care a plecat cu un punct de la Otopeni este Pandurii Tirgu Jiu, motrenii incercind sa continue „traditia“ gorjenilor pe terenul de linga Aeroportul „Henri Coanda“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS