34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Putem ajunge in Europa“

„Putem ajunge in Europa“

Managerul Universitatii Craiova, Pavel Badea, este increzator ca jucatorii sai vor trece fara probleme de Armatura Zalau, pentru a face primul pas spre fazele finale ale competitiei. „Nu ma intereseaza ce vreme va fi sau pe ce teren vom juca, trebuie sa cistigam cu orice pret. Pentru a ne indeplini obiectivul, participarea intr-o cupa europeana, trebuie sa tratam cu maxima seriozitate Cupa Romaniei“, a spus Badea.

Tehnicianul craiovean doreste sa-si ia revansa, din postura de antrenor, pentru esecul inregistrat in 1988, cind s-a aflat pe teren la acel 1-4 in fata Armaturii Zalau: „Nu puteam sa uit o infringere istorica precum cea din 1988, atunci cind am jucat si eu. Sper sa nu mai repetam greselile de atunci si sa accedem in turul urmator.“

Universitatea a efectuat ieri dimineata un antrenament pe terenul secund al complexului „Ion Oblemenco“, iar dupa-amiaza a plecat cu avionul spre Cluj-Napoca. Drumul pina la Zalau va fi parcurs in aceasta dimineata, cu autocarul. Nu au facut deplasarea Plesan, Lutu si Rubenilson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS