30.6 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„In fotbal s-au mai vazut surprize“

„In fotbal s-au mai vazut surprize“

Iubitorii sportului rege din Caracal vor avea parte astazi de un spectacol fotbalistic, in care vioara intii vor fi insa oaspetii. Daca divizionara B locala FC Caracal nu le-a oferit prea multe motive de bucurie in acest inceput de sezon, gazdele asteapta ca oaspetii sa fie cei care sa incinte asistenta. In orasul minunilor soseste echipa momentului din campionatul intern, FC National, lider incontestabil in prima divizie dupa noua etape, cu o singura infringere.

La prima vedere, diferenta dintre cele doua echipe este imensa, dar oltenii sint decisi sa-si vinda cit mai scump pielea. Desi se intilnesc ocupanta primului loc in Divizia A cu echipa de pe ultimul loc in Divizia B, caracalenii vor sa arate ca valoarea lor nu este de subsolul clasamentului.

Ajunsi pina in acesta faza a Cupei Romaniei, oltenii nu au ce pierde si sint decisi sa dea totul pe teren. Cristescu nu uita ca, pe cind se afla la Extensiv, a eliminat Nationalul in saisprezecimi, dupa o victorie la limita, 1-0, in „Parcul Romanescu“, golul fiind reusit de Buca (’82). Nici „bancarii“ nu uita insa ca, intr-o alta editie a „competitiei KO“, le-a priit Caracalul, cistigind cu 3-0 partida din aceeasi faza cu Progresul din localitate, echipa aflata in Divizia C.

„Stiu ca pornim cu sansa a doua, dar in fotbal s-au mai vazut surprize. Vom incerca sa punem cit mai multe probleme liderului si, de ce nu, sa ne calificam“, a afirmat optimist principalul lui FC Caracal, Silvian Cristescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS