19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Cu Staicu patron, n-avem nici o sansa“

„Cu Staicu patron, n-avem nici o sansa“

• Fanii nu mai au incredere in actualul finantator al echipei, care a schimbat presedinti, antrenori si jucatori, dar nu este dispus sa investeasca serios in echipa • Sustinatorii alb-albastrilor cred ca salvarea ar putea veni din partea autoritatilor locale

Cutremurele succesive care au zguduit clubul-fanion al Olteniei in ultima luna n-au avut repercusiuni numai asupra echipei. Dezorientati de schimbarile aproape zilnice din cadrul clubului si de rezultatele inregistrate de Universitatea, suporterii au intrat si ei in „silenzio stampa“.

La ultima partida de pe teren propriu, doar 1.000 de oameni au mai luat drumul stadionului „Ion Oblemenco“, iar cei prezenti si-au manifestat dezacordul fata de actuala conducere a echipei, nici o clipa nefiind auzita scandarea „Demisia“ la adresa fostului antrenor, Mircea Rednic.

Galeria a fost prezenta, dar numai pentru a sanctiona dezinteresul conducatorilor clubului fata de destinul echipei. Mesajele „Cu asemenea conducere, ne propunem retrogradarea“, „Ne-ati promis un trofeu, ne duceti la matineu“, „30.000 un bilet, vrem fotbal“ afisate intr-o liniste neobisnuita pentru Peluza Sud au aratat dezgustul celor care insotesc echipa pretutindeni fata de cei care se ocupa in acest moment de destinele Stiintei.

Sebi, liderul gruparii Ultras, apreciaza ca actuala stare din cadrul clubului este asemanatoare celei de pe vremea lui Netoiu, cu exceptia faptului ca Universitatea nu mai este „satelitul“ lui Dinamo. „Trebuie ca factorii de raspundere din oras sa ia masuri. Primaria ar trebui sa se implice si sa preia echipa, pentru ca altfel niciodata nu ne mai putem gindi la performante. Toti antrenorii care au fost in ultimul timp la Craiova au plecat afirmind ca aici nu este un cadru propice obtinerii unor rezultate“, a expus Sebi parerea gruparii „Ultras“.

Liderul factiunii din Peluza Sud este convins ca, indiferent ce antrenor sau presedinte va avea Universitatea, rezultatele nu vor aparea, deoarece totul pleaca de la patronul echipei si ceea ce isi doreste acesta: „Dinel Staicu pretinde ca vrea sa scape de echipa, deoarece este o povara si nu mai are bani sa o tina, dar in cazul anchetei PNA s-a folosit de imaginea pe care o confera calitatea de presedinte al Universitatii. De asemenea, Badea isi afecteaza imaginea, si asa alterata in ultima vreme, prin asocierea permanenta cu Staicu.“

Membrii „Ultras“, grupare independenta fata de club, considera ca toti cei care sufera pentru aceasta echipa vor veni mereu la stadion pentru a-si exprima sentimentele. „Cei care sint cu adevarat afectati de situatia echipei gasesc forta de a fi prezenti la toate partidele. Protestind sau incurajind echipa, noi vom fi mereu la meciuri“, a spus Sebi.

Astfel, la meciul de la Brasov Universitatea se va baza pe sprijinul suporterilor, insa n-ar fi exclus ca din nou sa apara mesaje de protest fata de starea actuala a Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS