Acasă Sport Oltenii au avut un Paste linistit

Oltenii au avut un Paste linistit

-

FC Craiova – Inter Pitesti 4-1

• Stadion „Extensiv-Parc“, spectatori 250.

• Au marcat: Dina ’19, Velcovici ’24, ’41, Ciuca ’87 / Mamuna ’25

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, Vodita – Totoroata (’27, D. Mihai), Dina, Saceanu, Velcovici, Corneanu – Scarlat (’58, Stefanescu), Mitrita (’85, Baia). Director tehnic: Nicolae Ungureanu.

International: Pampea – Dumitru, Serban (’28, Baita), Georgescu, Zgabarus – Ciurea, Tiroiu, Forna, Murineanu (’82, Grosu) – Popa, Mamuna. Antrenor: Marin Duna.

• Au arbitrat: V. Berbecaru – B. Medrea, A. Ionescu.

• Observator: M. Dridea.

Nae Ungureanu s-a razbunat pe fosta sa echipa Inter Pitesti, de unde fusese indepartat fara prea multe explicatii. In ajunul Pastelui, FC Craiova a obtinut cel mai categoric succes din actualul sezon, impunindu-se cu 4-1 in fata pitestenilor pregatiti acum de fostul bancar Marin Duna.

Cu toate ca gazdele au fost lipsite de aportul capitanului Silvian Cristescu, acestea le-au predat argesenilor o lectie de fotbal, oaspetii dovedindu-se incapabili sa dea o replica pe masura. Dina a deschis scorul, Velcovici, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, l-a majorat, tot el fiind cel care a pastrat avantajul de doua goluri al craiovenilor, dupa ce oaspetii reusisera se marcheze prin atacantul Mamuna.

In afara golurilor, oltenii si-au mai creat si alte ocazii de poarta, venite in urma unor faze de atac bine legate, care nu au fost insa fructificate. In ultimele minute, Ciuca a inchis tabela, pentru o victorie clara si un Paste linistit, FC Craiova ajungind pe locul noua in clasament.

Miine insa, craiovenii vor intilni cel mai puternic adversar de pina acum, Pandurii Tirgu Jiu, in orasul lui Brancusi anuntindu-se un veritabil derbi oltenesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

28 de percheziţii la firme din Bucureşti, Olt şi alte 4 judeţe

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat 28 de percheziţii domiciliare...

Şi-a omorât concubina cu făcăleţul

Un bărbat de 57 de ani din localitatea constănţeană Oltina, și-a bătut concubina, în cursul nopții, iar dimineață când s-a trezit a constatat că aceasta este moartă.