12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Regret ca n-am continuat ca antrenor principal“

„Regret ca n-am continuat ca antrenor principal“

Turul de campionat a insemnat pentru Pavel Badea un „traseu“ fotbalistic unic: jucator, capitan, antrenor-jucator, antrenor principal-interimar, vicepresedinte!

I-am urat lui Pavel Badea un an mai bun in 2004, iar raspunsul lui a fost unul sincer: „Eu imi doresc un an 2004 cel putin ca acesta. Chiar si daca 2004 ar fi aproximativ ca 2003, as fi foarte multumit. Din punctul meu de vedere, 2003 a fost un an reusit, in care am fost, in decurs de citeva luni, in ipostaze diferite: jucator, antrenor-jucator, iar mai nou vicepresedinte. Cum comentez aceste schimbari? Mie mi-au adus un cistig din toate punctele de vedere – fotbalistic, uman, intelectual -, o experienta noua pentru mine“.

Intrebat daca regreta faptul ca n-a continuat ca antrenor principal, „Badita“ a fost transant: „Da, regret ca n-am continuat ca antrenor principal, dar am fost de acord cu deciziile luate de presedintele executiv al clubului. L-am sustinut deoarece impreuna speram sa fie de bun augur. Va rog sa scrieti exact ce va spun eu. Speram intr-un retur mai bun prin prisma faptului ca aducerea unui nou antrenor creeaza, ca de obicei, o emulatie noua. Corelata cu aducerea unor jucatori de valoare, sint sigur ca Universitatea va avea un retur mai bun. De altfel, echipa are posibilitati pentru a juca mult mai bine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS