19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Bicu nu stie ce-i va aduce anul

Marian Bicu nu stie ce-i va aduce anul

Divizionara C Electroputere Craiova a terminat turul campionatului pe locul 13, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 11 si 12, Petrolul Videle si Juventus Pitesti, cele trei formatii avind o situatie aproape identica: 10 puncte, -8 la „adevar“, dar craiovenii au golaverajul cel mai slab. Ce se va intimpla in retur? Marian Bicu, inca antrenor la Electro, a spus ieri: „Eu ca antrenor nu stiu ce raspuns sa dau. Nu cunosc viitorul echipei, am citit doar in presa ca Electro ar fi satelitul Universitatii. La incheierea turului, am stabilit ca pregatirile pentru retur sa inceapa in 19 ianuarie. Ar fi trebuit ca pina acum sa se fi discutat totusi situatia lotului, respectiv eventualele transferari. Probabil ca la nivelul conducerii s-au analizat cu atentie toate problemele de la Electro, locul 13 nefiind unul linistitor. Repet, eu aflu amanunte doar din presa, nimeni nu mi-a cerut parerea“.

Marian Bicu a revenit si la cirma echipei de fotbal in sala Energoconstructia Craiova, aflata si ea intr-o situatie destul de critica. Dupa disputarea a patru etape din retur, craiovenii se afla pe locul zece, din 12 echipe. Cum Divizia A futsal, editia 2004/2005, va cuprinde 14 echipe, formatiile de pe locurile 11 si 12 din acest sezon vor disputa meciuri de baraj cu echipele de pe locurile trei si patru din Divizia B, iar cele de pe locurile unu-doi din B vor promova direct in prima liga. Aseara, Energoconstructia Craiova a organizat banchetul de sfirsit de an.

In plus, tehnicianul craiovean fusese anuntat, la citeva etape dupa inceperea turului diviziei C, ca ar fi si in staff-ul Universitatii – departamentul viitor, dar despre aceasta functie n-a putut sa ne ofere amanunte concrete: „Probabil ca toti cei care au fost nominalizati in acest departament al viitorului ar trebui sa se ocupe, intr-adevar, de elementele de perspectiva. Adica, depistarea si urmarirea tuturor potentialelor nume de jucatori care ar putea fi legitimati. Deocamdata, n-am fost chemat pentru clarificarea acestei functii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS