22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorit de Steaua si Rapid

Dorit de Steaua si Rapid

Atacantul Ionel Ganea ºi-a reziliat de comun acord contractul cu formaþia turcã Bursaspor, unde l-a avut antrenor ºi pe Gheorghe Hagi. Decizia a fost luatã dupã o intilnire de patru ore la care au luat parte membrii consiliului de administraþie ºi impresarul internaþionalului roman, Gicã Popescu.

„Am reuºit sã-mi reziliez contractul cu Bursa. Am luat aceastã decizie din motive personale. Mulþumesc oamenilor de la Bursaspor ºi coechipierilor. Nu vreau sã mai comentez situaþia de la Bursa. Acum imi doresc puþinã liniºte“, a spus Ganea, la sosirea de la Istanbul. Intrebat dacã Miu ºi Frãsineanu ar putea reveni ºi ei in campionatul intern, Ganea a spus cã aceºtia sint destul de maturi pentru a decide in acest sens. Ionel Ganea a mai recunoscut cã nu a primit incã nici o ofertã concretã de la un club din Romania.

„Intimplarea face cã am venit in acelaºi avion cu George Copos, insã am discutat foarte puþin, fiindcã eu am dormit. Eu am o relaþie foarte bunã cu Copos, dar nu depinde de mine. Am aflat cã ºi Gigi Becali vrea sã vin la Steaua, insã rãmine sã discutãm. Pinã in prezent nu am vorbit cu nimeni ºi mã voi intilni miercuri (n.r.- ieri) cu Gheorghe Popescu, pentru a vedea care va fi viitoarea mea destinaþie“, a spus fostul jucãtor al echipei Bursaspor, care a admis cã 2003 l-a dezamãgit fiindcã Romania a ratat calificarea la Euro-2004.

In privinþa celorlalþi trei romani de la Bursa, Vintilã, Miu ºi Frãsineanu, mai mult ca sigur cã aceºtia vor rãmine sub comanda lui Umit Kayihan, care a insistat sã-i aibã in continuare in lot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS