20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBoca Juniors a refuzat oferta lui Bayern München

Boca Juniors a refuzat oferta lui Bayern München

Mauricio Macri, presedintele formatiei argentiniene Boca Ju-

niors, echipa care a cistigat duminica Cupa Intercontinentala, in fata formatiei AC Milan, a refuzat o oferta consistenta venita din partea clubului german Bayern München pentru Carlos Tevez, spunind ca nu se potriveste cu statutul jucatorului. Macri este de parere ca Tevez este cel mai stralucit ta-

lent argentinian de la Diego Maradona pina acum, acesta fiind si motivul pentru care a refuzat oferta de 17 milioane de dolari din partea campioanei Bundesligii. „Bayern München a facut o oferta oficiala pentru Tevez, pe cind noi ne oprisem in Italia, pe drumul de intoarcere din Japonia (unde s-a disputat Cupa Intercontinentala – n.r.). Ne-au oferit 17 milioane de dolari, dar trebuie sa spun ca Boca nu il va vinde pe Tevez in acest moment. In ciuda faptului ca ne putem imbunatati considerabil situatia financiara actuala, vrem sa pastram jucatorul mai mult timp. Tevez este cel mai clar talent pe care l-a produs fotbalul argentinian de la Diego Maradona pina acum. Acest lucru va fi cu siguranta demonstrat in urmatorii doi ani“, a spus Macri.

Cu toate ca Bayern München il urmareste de mai mult timp, Carlos Tevez a anuntat ca va mai ramine la Boca Juniors, in cazul in care echipa argentiniana ii ofera siguranta financiara. „Daca Macri este sigur ca familia mea va trai bine in viitor, eu as prefera sa nu fiu transferat niciodata. As ramine pentru totdeauna la Boca, insa clubul nu mi-a confirmat ca familia mea va avea intotdeauna ceea ce are nevoie“, a spus, la rindul sau, argentinianul Tevez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS