12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNicolo Napoli si Doru Isac vor antrena Universitatea Craiova

Nicolo Napoli si Doru Isac vor antrena Universitatea Craiova

Antrenorii pe care s-a decis conducerea Universitatii Craiova sa-i numeasca pe banca tehnica a alb-albastrilor, italianul Nicolo Napoli (principal) si Doru Isac (secund), au fost anuntati in premiera de GdS. In urma cu doua luni, pe 13 octombrie, Nicolo Napoli era anuntat de GdS intr-un material cu titlul „Fost jucator la Juventus prin anii ’80 / Nicolo Napoli se pregateste sa antreneze Universitatea!“. La acea vreme, oficialii craioveni au sarit ca arsi, au negat vehement si ne-au aruncat cuvinte grele: „Dezinformati opinia publica! Vreti raul acestei echipe!“.

In urma cu doua saptamini, mai exact pe 25 noiembrie, l-am anuntat si pe Doru Isac, intr-un articol sub titlul: „Un preparator fizic ar fi fost contactat sa-l inlocuiasca pe Badea / Tratative cu Doru Isac?“. La fel ca si in cazul lui Napoli, cei din conducerea Universitatii au negat vehement, afirmind: „Ba, voi ce visati noaptea, scrieti ziua!“.

Acum, cind cei doi au fost anuntati oficial la Universitatea, se pun intrebarile: „Cine vrea raul Universitatii?“ si „Cine sint profesionistii presei?“. Raspunsul se intelege de la sine, asa ca pe buna dreptate Gazeta de Sud este si va ramine cotidianul regional cu cel mai mare tiraj auditat si cu cea mai mare priza la cititori.

L-a placut pe Ciurea!

Proaspat uns antrenor principal la Universitatea, italianul Nicolo Napoli a fost prezent ieri-dimineata la sediul clubului oltean, unde a zabovit mai bine de o ora, plecind apoi insotit de Badea. Napoli nu a dorit sa stea de vorba cu presa, oficialul craiovean spunind: „Va vorbi duminica la o conferinta de presa“. Italianul a fost cazat la Vila Jianu, urmind sa fie mutat la Vila Bujor pentru a fi impresionat. Marti va pleca in Italia si va reveni in Banie pe 12 ianuarie. Atunci, conducerea Universitatii ii va pune la dispozitie un apartament si o masina de serviciu.

Chiar daca nu stie decit italiana, lui Napoli nu i se va angaja un translator, iar discutiile cu jucatori si cu mass-media vor fi intermediate de secundul Doru Isac. „Ce ne trebuie translator? Isac stie patru limbi!“, au comentat ieri oficialii craioveni.

Napoli cunoaste jucatorii Universitatii dupa ce a vizionat mai multe casete, dar si dupa ce a urmarit un antrenament al alb-albastrilor la vizita din octombrie. Atunci, tehnicianul din Cizma l-a remarcat pe… secundul Gigi Ciurea, despre care a intrebat: „Cine e jucatorul acela micut si putin gras? E cel mai bun!“. Ciurea participa la o banala miuta alaturi de fotbalistii „cu acte“ ai Universitatii…

Napoli va fi plimbat astazi de presedintele craiovean pe la Vilcea, pentru a urmari turneul de sala.

Aseara, secundul Gigi Ciurea a parasit suparat Rimnicu Vilcea, varianta oficialilor olteni fiind ca „piticul“ a plecat dupa niste casete cu jocurile Universitatii, care sa-i fie prezentate noului antrenor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS