13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nici o echipa din Romania nu mi-a propus sa fiu antrenor!“

„Nici o echipa din Romania nu mi-a propus sa fiu antrenor!“

Fostul tehnician al echipei nationale de fotbal a Romaniei si al formatiei turce Bursaspor, Gheorghe Hagi, a afirmat ieri ca nu a primit nici o oferta de a antrena vreo echipa din Romania. „Faptul ca sint dat ca antrenor peste tot sau ca as fi in carti pentru functia de presedinte la Rapid sint numai zvonuri si speculatii. Inainte ca vreun club sa anunte ca ma vrea, mai corect ar fi sa discute cu mine. Daca ma oferteaza Farul? Sa vedem, poate vine Real Madrid“, a comentat Hagi.

„Regele“ a precizat ca viitorul sau este in fotbal. „Poate antrenor, poate alta functie, sa vedem, insa eu vreau antrenor. Ma tenteaza sa antrenez si as vrea sa ramin acasa“, a spus fostul tehnician al gruparii Bursaspor.

Fostul selectioner a spus ca tricolorii au sanse egale de calificare la Cupa Mondiala din 2006 cu reprezentativele Cehiei si Olandei. „Avem o grupa foarte grea, cu doua echipe experimentate, nu imbatrinite, Cehia si Olanda, ai caror jucatori evolueaza de sapte-opt ani impreuna. Finlanda si Macedonia sint periculoase, mai ales pe terenul lor. Va fi dificil, dar orice grupa este grea. Si echipa Romaniei a demonstrat ca are perspective si avem sansa noastra. Depinde numai de noi. Trebuie sa fim optimisti si sa avem incredere. In sase luni, echipa noastra va capata mai multa experienta, se va suda. Ramine doar sa confirme prin rezultate“, a spus Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS