26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportScoala de Fotbal „Gica Popescu“ a cistigat patrulaterul de la Ostroveni

Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ a cistigat patrulaterul de la Ostroveni

Prima editie a memorialului „Cristi Neamtu“, care avut loc in acest week-end, la Ostroveni, a fost adjudecata de divizionara D Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, care s-a impus ieri cu 4-2 in finala sustinuta in compania reprezentantei esalonului trei, Armata Craiova. Dupa un joc extrem de disputat, arbitrat de presedintele AJF, Nicu Neagoe, „scolarii“ lui Nelu Petrisor s-au dovedit mai buni, Voica (’18, ’23-p), Stanica (’62) si Urucu (’88) aducind victoria „GP“ in fata favoritei turneului, pentru care au punctat Teodosiu (’25) si Turcila (’46).

Terenul acceptabil si vremea de afara, care parca a tinut si ea cu fotbalul, au facut ca spectatorii sa asiste la patru partide de calitate. Cele doua finaliste s-au prezentat in urmatoarea formula: Armata: Petrescu (Pana) – Sodoleanu, Ghita, Stoica (A. Ilie), Putinei (Olaru), Teodosiu – Radut, Negrea, Stanculescu, Mateita – Turcila; „GP“: Pirvan – Dumitrascuta, Riosanu, Cernea, Neacsu – I. Matei, Stanica, Sandu, Dusca – Voica (Bugala), L. Matei (Urucu).

Gazdele s-au impus in finala mica

Primul meci al turneului, cel dintre Electro si „GP“, a avut o desfasurare demna de o finala de cupa. Divizionara D a invins cu 11-10, dupa executarea loviturilor de pedeapsa, la finalul celor 90 de minute scorul fiind egal, 1-1. Trupa lui Bicu a avut insa in componenta multi jucatori noi, toti juniori, fie de la „GP“, fie de la Slatina.

Al doilea joc al zilei de simbata a oferit foarte multe goluri, Armata impunindu-se in fata gazdelor, Recolta Ostroveni, cu 6-3, dupa un meci spectaculos, in care Recolta a tinut pasul cu divizionara C, aceasta desprinzindu-se abia pe final. Golurile „militarilor“ au fost reusite de Turcila, Teodosiu, Negrea (p), Radut si Neamtu (2).

In finala mica, disputata ieri-dimineata, Recolta Ostroveni a invins cu 2-1 pe Electro, dupa ce echipa craioveana a condus cu 1-0, prin reusita lui R. Nicu, golurile divizionarei D fiind izbutite de M. Ciurea si Dodocioiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS