17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid a pus ochii pe Totti

Real Madrid a pus ochii pe Totti

Internationalul italian Francesco Totti, de la echipa AS Roma, la care evolueaza si internationalul roman Cristian Chivu, este cel mai important fotbalist pe care formatia spaniola Real Madrid va incerca sa il transfere in vara viitoare, informeaza site-ul soccerage.com.

Ca urmare a declaratiei presedintelui campioanei din Primera Division, Florentino Perez, conform careia „galacticii“ sint in tratative pentru un transfer cu unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume, numele multor jucatori de top au fost mentionate, inclusiv Michael Owen si Thierry Henry, dar, cu toate acestea, ultimele speculatii il indica pe Totti drept tinta principala a madrilenilor.

Roma traverseaza o perioada dificila din punct de vedere financiar, iar vinzarea unui jucator atit de costisitor cum este Totti le-ar putea usura situatia, la fel cum s-a intimplat anul trecut la formatia Lazio Roma cu Nesta. Mai mult decit atit, Totti a recunoscut, in trecut, ca, in cazul in care va pleca vreodata de la AS Roma, va merge doar la Real Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS