15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFara Sava, Badea si Papura

Fara Sava, Badea si Papura

Inca din momentul cind organizatorii i-au propus Universitatii sa participe la turneul de sala de la Sibiu, intitulat si Cupa „Stalinskaya“, Sorin Cirtu nu a stat pe ginduri, acceptind imediat.

Dupa antrenamentul in sala pe care l-a condus ieri, Cirtu a stabilit si lotul de jucatori cu care va pleca miine dimineata spre Sibiu. Astfel, cei 16 fotbalisti sint: Urai, N. Banica, Miclea, Dragomir, Ursu, Ciocoi, Plesan, Lutu, Nica, Bratu, Vladoiu, Verdes, Calin, Vigariu, Vrajitoarea si Ghindeanu. Sava si Badea au fost lasati acasa pentru a fi supusi unor usoare interventii chirurgicale (primului i se va scoate tija metalica pe care o are de anul trecut, celalalt are o deviatie de sept). Agachi are intindere, iar Papura are inca spatele blocat de la meciul cu Dinamo.

La rindul sau, Vladoiu a tinut mortis sa mearga la Sibiu, desi Cirtu nu l-a obligat. Jean a fost invoit la antrenamentul de ieri, dar soseste astazi in Banie.

Programul echipei noastre la Cupa „Stalinskaya“ este urmatorul: miercuri cu Farul, joi cu Sportul Studentesc, iar vineri cu Dinamo. In functie de rezultatele obtinute, craiovenii vor reveni acasa vineri seara sau vor mai ramine pentru faza superioara a competitiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS