14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Niculae joaca in liga a doua portugheza

Marius Niculae joaca in liga a doua portugheza

Atacantul roman Marius Niculae a evoluat la sfirsitul saptaminii trecute in echipa B a clubului Sporting Lisabona, in partida disputata in compania formatiei Olivais Moscavide, scor 1-0, meci contind pentru etapa a doua a Diviziei B. Niculae s-a aflat in teren pe parcursul a 84 de minute.

„Imi lipsesc jocurile, iar acest meci a fost un bun antrenament pentru mine. Am discutat cu Bölöni si mi-a spus ca asa ar fi mai bine pentru mine. A fost o decizie pe care am luat-o de comun acord. Am ajutat echipa a doua a clubului meu intr-un joc dificil pe care l-am cistigat greu“, a subliniat Niculae.

Potrivit unor declaratii recente ale lui Bölöni, Marius Niculae are nevoie de aproximativ doua luni pentru a reveni la forma care l-a consacrat. Referindu-se la aceste afirmatii, atacantul roman a mentionat ca se pregateste in fiecare zi pentru a-si imbunatati prestatia, insa increderea se cistiga doar prin evolutii in teren si nu la antrenamente.

Antrenorul secund al echipei Sporting, Rolao Preto, a recunoscut ca atacantul roman este departe de a fi in cea mai buna forma, insa a precizat ca era de asteptat sa se intimple asa. „Niculae a fost folosit foarte mult la inceputul sezonului, in contextul in care nu ne puteam baza pe serviciile lui Mario Jardel sau ale lui Joao Pinto. Stim ca isi va reveni pentru ca este un adevarat profesionist. El a fost cel mai bun si in jocul disputat de echipa B, lucru care demonstreaza ca se afla pe calea cea buna“, a adaugat Preto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS