17 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOctavian Cojocaru doreste o victorie in fata Corvinului

Octavian Cojocaru doreste o victorie in fata Corvinului

Pandurii – Corvinul

• Stadion „Municipal“, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Hirsu – Trofin, Nicola, Rotaru – C. Popescu, Arcanu, Ad. Popescu, Nicolaescu, Serbanoiu – I. Stefan, Lapadat. Antrenor: O. Cojocaru.

Corvinul: Pascal – Gheara, Lupu, Moga – Rus, Pepenar, Bordean, Mitrica, Avasiloaie – Baban, Visan. Antrenor:V. Stoica.

• Vor arbitra: V. Stanisteanu (Buzau) – Fl. Buturca (Satu Mare), O. Sovre (Oradea).

Echipa Pandurii Tirgu Jiu va juca astazi, de la ora 11.00, in propriul fief, cu Corvinul Hunedoara. Fosta echipa la care antrenorul principal Octavian Cojocaru a evoluat in urma cu multi ani ocupa acum locul sase in clasament si a avut un parcurs foarte bun in actuala editie de campionat. Hunedorenii au suferit doar doua infringeri in noua meciuri, in timp ce Pandurii n-au mai cistigat nici un joc in ultimele cinci intilniri.

In aceasta saptamina, presedintele clubului Pandurii, Nicolae Popescu, i-a convocat la o sedinta pe toti fotbalistii. Acesta i-a anuntat ca isi vor primi toate restantele financiare, dar ca se asteapta de la ei si rezultate, avind in vedere faptul ca in ultimele cinci jocuri nu au mai obtinut nici o victorie.

Pentru partida cu Corvinul, antrenorul Octavian Cojocaru se confrunta cu absenta a doi titulari, alti doi fiind incerti din punct de vedere medical. Romeo Radoi nu va putea juca din cauza suspendarii primite dupa cele patru cartonase galbene acumulate in campionat, iar Amzucu nu are inca acceptul medicului de a intra pe teren dupa accidentarile suferite in ultimele jocuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS