10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCaracalenii sint favoriti

Caracalenii sint favoriti

„GP“ Craiova va avea un meci dificil astazi, in deplasare, cu Progresul Caracal. Nou-promovata in Divizia C, echipa din Caracal a avut o evolutie buna in acest sezon, atit in campionat, cit si in Cupa Romaniei. Ultima isprava a jucatorilor antrenati de Laurentiu Uritu este eliminarea din Cupa Romaniei a divizionarei B Cimentul Fieni. In faza urmatoare a Cupei, pe stadionul „Parc“ din Caracal este asteptata o echipa din primul esalon al fotbalului romanesc.

Calafetenii s-au facut de ris in runda anterioara, cind au fost invinsi, pe propriul teren, de Petrolul Dragasani, o formatie clasata pe un loc modest. Desi campionatul e lung, trupa lui Bicu a inceput sa piarda teren in lupta pentru promovare. Calafetenilor le-ar trebui o victorie la Caracal pentru a depasi pasa proasta pe care o traverseaza. In meciul de astazi, antrenorul Marian Bicu nu il va putea utiliza pe Cita, care este suspendat.

„GP“ Craiova ar putea evolua in urmatoarea distributie: Combei – Dita, Radoi, Epure, Corneanu – Zaharia, Aileni, Stancu, Baltaretu – Coltatu, Oprea. Meciul de la Caracal va fi arbitrat de o brigada bucuresteana, alcatuita din M. Nicolae, N. Herciu si St. Borchina.

Celelalte partide din seria a patra a Diviziei C se vor disputa dupa urmatorul program:

Dunarea Zimnicea – Curtea de Arges, Flacara Moreni – Fulgerul Leresti, Chindia Tirgoviste – Dacia Mioveni, Turris Magurele – Petrolul Tirgoviste, Petrolul Dragasani – Alpan Tirgoviste, Petrolul Videle – Rova Rosiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS