16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistii din Segarcea l-au batut pe arbitrul Asan

Fotbalistii din Segarcea l-au batut pe arbitrul Asan

Arbitrul Madalin Asan a fost batut de trei jucatori de la echipa Progresul Segarcea, in partida pe care aceasta echipa a disputat-o simbata, pe teren propriu, cu „GP“ Craiova, in cadrul etapei a zecea a Diviziei D Dolj. Scorul final a fost 3-2 pentru gazde. Ce s-a intimplat? In minutul 75, la scorul de 2-2, jucatorul Pupaza (Segarcea) l-a faultat dur pe Dimitriu de la oaspeti. Arbitrul Asan l-a eliminat pe Pupaza, moment in care acesta a inceput sa-l loveasca cu pumnii pe arbitru. Imediat, fundasul Anuta (Segarcea) a tabarit si el cu pumnii pe arbitrul Asan, fiind si el eliminat. Mai mult, portarul gazdelor, Biro, a sarit si el cu pumnii pe arbitru. Evident ca si Biro a vazut cartonasul rosu. Meciul a fost intrerupt opt minute, timp in care pe teren au intrat si unii spectatori din tribune.

Pentru a nu amplifica scandalul, centralul Asan a decis sa continue partida, desi abia se mai putea tine pe picioare. Pentru ca meciul nu putea continua fara portar, unul dintre jucatorii eliminati, Anuta, a imbracat tricoul cu numarul 1 si a intrat intre buturi, desi el trebuia sa paraseasca terenul de joc. Meciul a continuat, gazdele au inscris un gol si au invins, insa segarcenii vor pierde meciul la masa verde, cu 0-3, dupa ce Comisia de Disciplina a AJF va analiza incidentele.

Iata rezultatele complete ale rundei: Rezultate: Avintul Isalnita – Portul Bechet 6-0, AS Mirsani – Victoria Calarasi 6-1, Gaz Metan Pielesti – Recolta Ostroveni 1-1, Chimia Craiova – ASO Filiasi 7-0, Progresul Segarcea – „GP“ Craiova 3-2, Tricolorul Sadova – Progresul Ciuperceni 0-1, Unirea Podari – Progresul Bailesti 12-1, Spicul Unirea – UT Dabuleni 2-3, Vinatorul Desa – CFR Craiova 0-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS