16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGrijile lui Sandoi

Grijile lui Sandoi

Emil Sandoi ramine cu picioarele pe pamint si bine face. Lucrat subtil in vacanta chiar din interior, Sandoi a reusit in cele din urma sa-i dovedeasca pe contestatari, incepind campionatul, cum era normal, in fruntea staffului tehnic al Universitatii. Daca la un moment dat multi au considerat ca incapatinarea lui Emil de a nu accepta sa ramina vioara a doua pe banca tehnica a alb-albastrilor era doar rodul unei ambitii iesite din comun, iata ca acum toata lumea s-a convins ca Sandoi avea argumente solide atunci cind sustinea ca postul de „dirijor“ i se cuvine.

La un moment dat, lui Emil Sandoi i se sugerase ca a riscat ca fraierul si ca va avea probleme mari in a acumula macar un punct in primele cinci-sase etape. Iata ca Sandoi si trupa sa au dat peste cap toate pronosticurile si se vad „proprietari“ peste toate cele sase puncte, atitea cite se puteau acumula dupa doar doua etape.

„N-am facut nimic daca pierdem duminica. Lumea asteapta de la noi sa-i batem pe toti acum, dar nu trebuie sa visam foarte mult dupa primele doua victorii din campionat“, spunea Sandoi alaltaieri, constient ca nici macar Real Madrid n-ar putea obtine la nesfirsit rezultate favorabile. Pe de alta parte, vorbind si despre adversara de duminica, Steaua, directorul tehnic al oltenilor a sesizat corect conjunctura in care se va disputa partida: „Insuccesele de pina acum ii vor face pe stelisti sa caute revansa in Banie. Cred ca ne-ar fi fost mai usor daca nu veneau asa de indirjiti“.

Ca si multi dintre veteranii echipei, Emil Sandoi stie ca in fotbal este mai probabil ca o echipa cu pretentii sa-si revina dupa doua prestatii slabe decit sa joace la fel de bine dupa doua reprezentatii exceptionale. Tocmai de aceea, directorul tehnic al Universitatii a recunoscut ca principala sa grija in aceasta saptamina va fi sa-i mentina pe jucatori cu picioarele pe pamint, dupa ce in ultimele zile au avut parte de laude cu duiumul, dar binemeritate.

Oricum, desi partida cu Steaua va fi cu siguranta una foarte dificila, craiovenii mai au un aliat de nadejde. A spus-o ieri chiar Marius Sava: „Stelistii au jucatori buni, fara discutie. Dar, ei vor avea o mare problema duminica: publicul nostru extraordinar care ne va da aripi si este putin probabil ca oamenii lui Olaroiu sa suporte presiunea de aici“.

Nu ne ramine decit sa speram ca Sandoi, Sava, dar si ceilalti baieti de nadejde din lotul nostru cunosc deja reteta pentru ca duminica seara sa obtina o noua victorie de prestigiu. Iar lui Emil Sandoi ii dorim ca inaintea fiecarei etape sa dea aceeasi declaratie ca si luni: „Lumea asteapta de la noi sa-i batem pe toti acum…“

P.S. Aveti grija cu fasolea de la cantonament, sa o fierbeti mai bine! Pai, marti dimineata, aproape toti baietii se plingeau de dureri de stomac dupa ce seara mincasera fasole cu cirnati. Ba, unii mai si glumeau saracii: „Nici daca ne gatea bucatarul Stelei nu reusea sa ne «accidenteze» asa de bine!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS