15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportS-au stabilit cele sase finaliste

S-au stabilit cele sase finaliste

• Echipa lui Gilca, Villarreal, a fost eliminata de formatia franceza Troyes • Ionel Ganea a fost rezerva la VfB Stuttgart in returul cu Slaven Belupo, dar echipa germana s-a calificat in ultimul act al competitiei • Gruparea la care evolueaza Marius Baciu, OSC Lille, a trecut de Aston Villa

Mijlocasul roman Constantin Gilca a fost titular in partida pe care echipa sa, Villarreal, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata formatiei franceze Troyes, in mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA-Intertoto. Gilca,a evoluat pe toata durata intilnirii si a primit un cartonas galben.

Echipa germana VfB Stuttgart, cu atacantul roman Ionel Ganea pe banca de rezerve, a invins in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia croata Slaven Belupo. Fundasul roman Marius Baciu nu a jucat in partida pe care echipa sa, OSC Lille, a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata formatiei engleze Aston Villa.

In mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA-Intertoto s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Slaven Belupo (Croatia) – VfB Stuttgart (Germania) 0-1 (in tur 1-2), FK Teplice (Cehia) – Bologna (Italia) 1-3 (1-5), Troyes (Franta) – Villarreal (Spania) 2-1 (0-0), Sochaux (Franta) – Fulham (Anglia) 0-2 (0-1), Willem Tilburg (Olanda) – Malaga (Spania) 0-1 (1-2), Aston Villa (Anglia) – OSC Lille (Franta) 0-2 (1-1).

Programul finalelor Cupei UEFA-Intertoto, care se vor disputa pe 13 august – turul, si pe 27 august – returul, este urmatorul: Troyes (Franta) – Malaga (Spania), Bologna (Italia) – Fulham (Anglia), OSC Lille (Franta) – VfB Stuttgart (Germania). Invingatoarele din finalele Cupei UEFA-Intertoto se vor califica pentru primul tur al Cupei UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS