21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ultima strigare

FC Bihor – FC Extensiv

• Stadion „Liberty“, simbata, ora 11.00.

• Formatiile probabile:

FC Bihor: Rotaru – Mihut, Socaciu, M. Rosu, Munteanu – Szabo, I. Rotariu, Cl. Mutu, Kenesei – Csehi, Gado. Antrenor: I. Naom.

Extensiv: Stoianov – Ghindeanu, Cotora, Mieila, Panc – Laczko, Cristescu, Vancea, Malaele – Neagoe, Musat. Antrenor: S. Cirtu.

• Vor arbitra: Al. Bajan (Videle) – D. Nasturescu si A. Alexandrescu (ambii Bucuresti).

FC Extensiv a fost, fara indoiala, singura echipa craioveana care nu a dezamagit in acest tur. Fara prea mare tam-tam, baietii lui Sorin Cirtu au strins punct dupa punct si iata ca acum, inaintea vacantei de iarna, se afla printre favoritii la promovarea in primul esalon.

Divizionarii nostri B vor incheia povestea acestei toamne la Oradea, in fata unei echipe care sta destul de bine in clasament. FC Bihor este pe pozitia a patra, cu +2 la „adevar“, iar din lotul lor face parte Iosif Rotariu, fostul international roman care a ajuns la 39 de ani!

Craiovenii au plecat de joi din Banie si prima noapte au petrecut-o la Timisoara. Ieri la prinz au efectuat un antrenament usor pe stadionul „Motorul“, dupa care s-au deplasat la Baile Felix. Spre Oradea se va pleca in aceasta dimineata.

Sorin Cirtu nu are probleme deosebite de lot. A ramas acasa Pavel Sola, un fotbalist care a refuzat sa-si prelungeasca angajamentul cu Extensiv, iar mijlocasul Voicila acuza o intindere. Aflindu-se inaintea ultimului joc din acest tur, craiovenii au marturisit ca vor incerca sa smulga macar un punct pentru ca, din primavara, batalia pentru promovare se anunta suficient de dura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS