17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSpre o singura poarta

Spre o singura poarta

Scapam de FC Baia Mare si dam peste Gaz Metan

Extensiv – Apulum

• Stadion „Extensiv Parc“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Extensiv: Stoianov – Ghindeanu, Mieila, Cotora, Panc – Murgan, Laczko, Cristescu, Malaele – Musat, Neagoe. Antrenor: S. Cirtu.

Apulum: Bornescu – Didu, Iagaru, Ciobanu, Bordean – Jercalau, Catargiu, Gales, Dosan – Chirilov, R. Oprea. Antrenor: A. Sunda.

• Vor arbitra: D. Corcescu – I. Muresan, C. Avram.

Divizionara B Extensiv Craiova isi poate trece in cont inca trei puncte in partida de astazi, de pe propriul teren, cu Apulum Alba Iulia. Totodata, oltenii spera ca principalele contracandidate la promovare, FC Baia Mare si UTA, sa se intoarca invinse din partidele pe care le vor disputa in deplasare.

Craiovenii au intrat ieri in cantonament la Hotelul Parc fara doi dintre jucatorii de baza. Sorin Cirtu nu ii va putea utiliza pe Vancea, care este accidentat, si pe Sola. Ardelenii, care au venit ieri in Banie, nu pot alinia primul „unsprezece“, deoarece trei jucatori sint suspendati. Este vorba despre Scarlat, Pelici si Vladuleasa.

Jucatorii antrenati de Aurel Sunda au produs o frumoasa surpriza miercurea trecuta, cind au invins-o pe UTA. In Banie insa, ardelenilor le va fi greu sa cucereasca macar un punct, diferenta de valoare dintre cele doua grupari fiind apreciabila. Ne asteptam ca Neagoe si compania sa cistige fara probleme intilnirea cu Apulum pentru a se mentine astfel in lupta pentru promovare, mai ales ca, din retur, ar putea aparea inca o pretendenta la sefia seriei.

Conform unor surse bine informate, FRF pune la cale unele masuri care vor da peste cap seria secunda a Diviziei B. Oficialii forului fotbalistic roman intentioneaza sa anuleze sanctiunea dictata formatiei Gaz Metan Medias, care a fost penalizata cu sapte puncte pentru ca nu si-a indeplinit baremul de puncte in editia trecuta a Diviziei A. Cu cele sapte puncte pe care le vor primi cadou, mediesenii s-ar putea implica serios in lupta pentru promovare. In schimb, se pare ca echipei FC Baia Mare i se va interzice dreptul sa promoveze in Divizia A pentru ca in sezonul trecut a vindut locul celor de la FCM Bacau. Aceste masuri vor fi analizate la Adunarea Generala a FRF, care se va desfasura in luna ianuarie a anului viitor. Sa recunoastem ca numai la noi se poate intimpla asa ceva!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS