17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSola vrea sa plece in Rusia

Sola vrea sa plece in Rusia

Profitind ca jucatorului i se incheie contractul in iarna, impresarul Marcel Popescu i-a promis un angajament in strainatate

Talentatul mijlocas Pavel Sola se antreneaza cu formatia din Parcul „Romanescu“, insa nu mai intra in vederile antrenorului Sorin Cirtu pentru urmatoarele partide oficiale. Motivul il constituie refuzul jucatorului de a semna un nou contract cu gruparea din Parcul „Romanescu“, intentionind astfel sa paraseasca Extensivul. Angajamentul actual al lui Sola expira in luna ianuarie a anului viitor. Conform unor oficiali ai clubului oltean, impresarul Marcel Popescu i-a promis lui Sola ca ii gaseste un angajament in Rusia, la o formatie din primul esalon, negocierile pentru un eventual transfer urmind sa demareze in iarna.

Din pacate, Marcel Popescu si-a ales prost momentul in care vrea sa perfecteze un transfer in strainatate. Extensiv se afla in lupta pentru promovarea in primul esalon al fotbalului romanesc, iar Sola este unul dintre jucatorii de baza ai echipei antrenate de Sorin Cirtu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS