11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFederatia a „uitat“ sa delege arbitri

Federatia a „uitat“ sa delege arbitri

Meciul de juniori dintre divizionarele B UTA si Pandurii Tirgu Jiu a fost condus la centru de un arbitru stagiar. Aminata din cauza prezentei unor jucatori de la UTA in lotul national, partida a fost in pericol de a nu se mai juca pentru ca oficialii federatiei au uitat sa delege arbitri pentru meci. Cum regulamentul prevede ca in astfel de situatii sa se apeleze la arbitri locali, gazdele au adus la stadion trei arbitri stagiari, desi la astfel de meciuri sint delegati doi arbitri divizionari si doar unul de categoria I.

Antrenorul gorjenilor, Ion Radulescu, s-a declarat total nemultumit de arbitrajul acestora, deoarece au incurajat jocul dur al gazdelor. Delegatia gorjeana s-a intors de la meci cu mai multi fotbalisti accidentati, dar si cu o infringere nemeritata. „Unul dintre jucatorii mei a iesit din teren cu fisura la metatarsiene si nu va mai juca deloc anul acesta. Altii au suferit multiple leziuni ca urmare a numeroaselor faulturi nesemnalizate de arbitrul stagiar pe care l-au gasit. Nici golul lor nu a fost valabil, iar noua ne-au fost anulate doua goluri pe motiv de ofsaid“, a spus antrenorul Radulescu.

Tehnicianul gorjean a mai spus ca la federatie se stia de aminarea acestei partide. Radulescu a verificat personal acest lucru, solicitind cu doua zile inainte de meci numele arbitrilor delegati. Situatia este cu atit mai grava cu cit, inaintea disputarii acestui meci, Pandurii ocupa primul loc in clasament, iar UTA se afla pe locul secund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS