9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Diverse

„Flocea“ a refuzat din nou conferinta de presa

Gazdele – aflate inca intr-un neinspirat „silenzio stampa“ – nu au organizat nici obisnuita conferinta de presa de dupa meci, antrenorul Andone fiind surprins de aceasta situatie: „In alte parti, esti obligat, prin contract, sa participi la conferinte. Probabil ca la Craiova nu s-a stipulat asa ceva“.

Andone a precizat ca Universitatea a cistigat datorita „inspiratiei lui Sava“. Antrenorul Sportului a recunoscut ca in echipa pe care o antreneaza „lucrurile nu sint in regula si, daca nu ne revenim, o sa avem probleme“. Andone a deplins si lipsa de incredere a echipei in fortele proprii. „N-am stiut sa profitam de actuala situatie a Craiovei“, a mai completat tehnicianul Sportului.

Galeria i-a intors spatele Universitatii

Meciul de simbata s-a desfasurat intr-un anonimat aproape total. Universitatea a inceput modest, oaspetii nici n-au contat, asa incit micuta galerie a alb-albastrilor, prin minutul 20, s-a intors cu spatele la teren! Inainte de acest moment, suporterii au admonestat citiva jucatori ai Universitatii (Danciu, D. Tudor, Naicu), scandind numele portarului Fane Preda. La 3-0, s-a aplaudat, iar dupa meci, fotbalistii Universitatii au fost felicitati de toata lumea: de la suporteri pina la sotii.

Cristescu si Naicu dau de baut!

Astazi, Silvian Cristescu (Extensiv) si Victor Naicu (Universitatea) isi aniverseaza ziua de nastere, primul implinind 31 de ani, iar celalalt, 28. Ca sa-l scutim de posibila amenda, nu l-am intervievat pe Victor Naicu. Ii dorim multe meciuri sub culorile „alb-albastre“ si un sincer „La multi ani!“. Silvian Cristescu, eroul meciului de simbata dimineata Extensiv – FC Baia Mare, a spus: „Sufletul meu ramine tot la Universitatea, chiar daca am fost alungat de acolo in vara anului 2000. Mi-am facut, intr-un fel, cadou golul de simbata! Ce-mi doresc de ziua mea? Sa fiu sanatos si sa repromoveze Extensivul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS